131003_ESSNice_012
ZENNture is een consultancy bedrijf, met kantoren in Engeland and Nederland. Wij hebben twee decennia ervaring op het gebied van ERP implementaties, software ontwikkeling, automatiseren, optimaliseren en uitbesteden van financiële bedrijfs processen.  Met de opgedane kennis is ZENNture met een ijzersterk en innovatief concept gekomen voor het midden bedrijf genaamd “Accounting Center”.

Het idee werd geboren toen ZENNture betrokken was bij een meerjaren project voor DHL. De opdracht bestond in eerste instantie uit het over zetten van de financiële administraties in de verschillende landen naar een wereldwijd ERP platform en vervolgens de financiële processen uit te besteden aan een derde partij met een Shared Service Center in India en China. Dit heeft veel voordelen opgeleverd, met name op financieel vlak, maar de verwachte verbeteringen werden slechts gedeeltelijk gerealiseerd met name op het gebied van verdere process verbeteringen en automatisering.

Door het voordeel dat uitbesteden biedt te combineren met de implementatie van de laatste Cloud ERP technologie voor het midden bedrijf, en door alle financiële processen door ons Acounting Center te laten uitvoeren, kunnen alle verwachtingen plots worden waar gemaakt.